Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Szerintetek ciki...

Lányok! Szerintetek ciki egyedül menni vásárolni?

Figyelt kérdés

Nincs túl sok barátnőm,de általában velük szoktam menni.Most viszont egyikük sem ér rá,van aki nyaral,van aki beteg.Én viszont szeretnék elmenni vásárolni...ciki egyedül menni?

17/L

2011. jún. 30. 18:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Biztos sokakat érdekel hogy te mióta vagy együtt a pasiddal :)
2011. jún. 30. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én többnyire egyedül szoktam vásárolni menni, így a legjobb! Párommal abszolút kín-szenvedés bemenni egy boltba, mert rettentő türelmetlen.

Anyukámmal meg azért rossz, mert ő mindent rám akar erőltetni!

Barátnőm pedig sajnos messze lakik tőlem, úgyhogy maradtam én magamnak. De így a legjobb a vásárlás, mert addig vagyok amíg akarok, oda megyek be ahova akarok és senki nem befolyásol a döntésemben és kedvemre szórhatom a pénzt, ha van! :)

Épp most állok egy nagybevásárlás előtt amúgy. Várom, hogy kapjak pénzt, és azon nyomban felmegyek Pestre a Westendbe venni szép ruhákat, fehérneműket, már alig várom! :)

27/N

2011. jún. 30. 19:53
 13/18 anonim ***** válasza:
nem ciki. elvagyok, nézelődök ,próbálok, nem szól bele senki. bár többnyire nem egyedül megyek, szeretem kikérni mások véleményét :)
2011. jún. 30. 20:30
 14/18 anonim ***** válasza:
én mindig egyedül szoktam, úgy sokkal jobb :))
2011. jún. 30. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Én sokkal jobban szeretek egyedül menni.
2011. jún. 30. 21:25
 16/18 A kérdező kommentje:

Na tegnap végül is elmentem.3 órát voltam,ami azért szerintem nem olyan sok:)

És tényleg jó volt,máskor is fogok így menni:)

2011. júl. 2. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:
;) Yeah! ;)
2011. júl. 2. 12:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki! Barátnőkkel annyiból könnyebb, hogy segítenek a döntésben, meg közben lehet szórakozni, de én egyedül is ugyanúgy szeretek vásárolni :)

Egyszer egy barátnőmmel mentem, aki olyan helyen vásárolt, ahová én soha nem szoktam bemenni, mert nem találok a stílusomhoz illő cuccokat. És a csaj majdnem egy órán át válogatott meg próbálgatott, majd' megőrültem. Ennél sokkal jobb akkor már egyedül menni :)

2011. júl. 3. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!