Lányok! Szerintetek ciki egyedül menni vásárolni?
Nincs túl sok barátnőm,de általában velük szoktam menni.Most viszont egyikük sem ér rá,van aki nyaral,van aki beteg.Én viszont szeretnék elmenni vásárolni...ciki egyedül menni?
17/L
Én többnyire egyedül szoktam vásárolni menni, így a legjobb! Párommal abszolút kín-szenvedés bemenni egy boltba, mert rettentő türelmetlen.
Anyukámmal meg azért rossz, mert ő mindent rám akar erőltetni!
Barátnőm pedig sajnos messze lakik tőlem, úgyhogy maradtam én magamnak. De így a legjobb a vásárlás, mert addig vagyok amíg akarok, oda megyek be ahova akarok és senki nem befolyásol a döntésemben és kedvemre szórhatom a pénzt, ha van! :)
Épp most állok egy nagybevásárlás előtt amúgy. Várom, hogy kapjak pénzt, és azon nyomban felmegyek Pestre a Westendbe venni szép ruhákat, fehérneműket, már alig várom! :)
27/N
Na tegnap végül is elmentem.3 órát voltam,ami azért szerintem nem olyan sok:)
És tényleg jó volt,máskor is fogok így menni:)
Dehogy ciki! Barátnőkkel annyiból könnyebb, hogy segítenek a döntésben, meg közben lehet szórakozni, de én egyedül is ugyanúgy szeretek vásárolni :)
Egyszer egy barátnőmmel mentem, aki olyan helyen vásárolt, ahová én soha nem szoktam bemenni, mert nem találok a stílusomhoz illő cuccokat. És a csaj majdnem egy órán át válogatott meg próbálgatott, majd' megőrültem. Ennél sokkal jobb akkor már egyedül menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!