Nagyon magas tűsarkú cipőben tudtok járni? Hány centisben, mikor, hogyan szoktatok hozzá?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 13:36
11/16 anonim válasza:
én otthon felvettem.abban rohangáltam egész nap. bejött
12/16 anonim válasza:
Én 13 évesen 5 cm-es magassarkúba jártam, most már vannak 10 cm-es tűsarkúim is...
13/16 anonim válasza:
Hétköznapra abszolút nem hordok magassarkút. Tényleg csak alkalmakra, ünnepekre húzom fel, max 10 centis cipőim vannak. Tudok bennük menni.
Én pl eleinte otthon mászkáltam ilyenben. Ebben mosogattam, söprögettem ,satöbbi. Anyukám totál hülyének nézett, de végülis bevált xD
Egyébként a telitalpúakban/vastagabb sarkúakban mindig könnyebb menni, és a platformban nem fájdul meg annyira a lábad, mivel nem közvetlen a föld van a talpad alatt, hanem egy 1-2 centis réteg, ami azért puhább és kényelmesebb :)
14/16 anonim válasza:
Nekem az első magassarkúm 10 cm-es volt. Csak sokat kell benne járkálni és hozzászoksz. Otthon is menj vele pár kört és ne félj kimenni az utcára. Ha úgy véled hogy nem fogod bírni vigyél magaddal váltócipőt mondjuk egy kényelmes papucsot ami kis helyen is elfér.
15/16 anonim válasza:
Hát én általába csak alkalmakkor veszem fel vagy ha olyanom van. Néha bekattanok és akkor az kell. És én 13 évesen szoktam hozzá és kezdtem egy kisebb sarokkal olyan 5 cm volt aztán jöttek az egyre nagyobbak. És úgy szoktam hozzá hogy sokat járkáltam benne itthon. Le-fel.:)
16/16 anonim válasza:
nekem 5évesen volt egy 5-6 cm vastagabb talpú papucsom 8 évesen 7-cm csizma ebbe csak otthon járkáltam 10évesen a nagymamámtól kaptam egy 7-8 cm magassarkút ebbe is csak otthon mászkáltam meg mindig felvettem anyu magassarkú cipőit ugyhogy hamar megtanultam magassarkukba járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!