Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Így is lehet valaki punk?

Így is lehet valaki punk?

Figyelt kérdés
Ha például a gyerek punk-osan oltözködik meg úgy az egész gyerek punkos a személyisége meg midnen de mondjuk a haja az nem egy agyon tupírozott neon színű valami attól függetlenül még punk? bocs ha kicsit hülyén fogalmaztam:D
2011. jún. 29. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hát persze, a személyiség a lényeg! (bár a punkok tényleg a hajukról jellegzetesek)
2011. jún. 29. 18:41
 2/10 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D:D:D végre valaki aki így gondolja:d mindenki azt mondja hogy húúú nemis punk nincs felállítva a haja.......
2011. jún. 29. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem az öltözködésétől lesz valaki punk, ne légy már ostoba... Az eszmeiség számít.

Mert szerinted, ha egy hülyegyerek felvesz egy horogkeresztes pólót akkor már náci lesz? Ugye, hogy nem. Ahhoz előtte el kéne olvasni párszáz oldalt a témáról.

2011. jún. 29. 18:43
 4/10 A kérdező kommentje:
nemis így gondoltam:d tudom hogy nem attól lesz valaki punk mert úgy öltözik:D az olyanokat mindig is utáltam az ilyen divat embereket:D amugy igazad van lehetne olvasgatni erről:D
2011. jún. 29. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

blablablabla :D:D:D bla:D:D blabla:D:D:D

--->ebból gondolom. Több a :D, mint a mondanivaló...

2011. jún. 29. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:

A punk lényege a lázadás, ha szarul nézel ki és igénytelenül öltözöl nem leszel az.

Én pl konszolidáltan, nőiesen öltözködő felnőtt nő vagyok, mégis sokszor megkapom, hogy a punk, mert mindig az első vagyok bármilyen beat the system akcióban :D

Mellesleg gyerekként meg nem sok értelme van... A punk subkultúra mögött komoly filozófia áll, nem az a lényeg, hogy szakadtan öltözz, igyál és füvet szívj...

2011. jún. 29. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Édes fiam, eléggé tájékozatlan vagy.

Először is elég sokféle punk irányzat van.

Sok punknak csak egyszerű kefehaja van mint Sid Viciousnak.

Van aki felnyrja a haját de nem állítja égnek. Van aki égnek állítja de nem nyírja fel és nem festi vad színekre csak feketére, szőkére.

A crustyknak pl. eszükbe nem jutna neonszínű akármit felvenni, megvannak feketében meg barnában a rasztáikkal vagy ha tupírozza is, nem valószínű hogy neonra festi.

A HCseknek meg natúr milis hajuk van és fültágítóik.

Mindezzel azt akarom mondani, hogy először is meg kéne ismerni egy szubkultúrát, és csak aztán felvenni a külsőségeket. Először is, mert a többiek szétrúgják a valagad mert gumipunk vagy, másodszor is mert hülyét csinálsz magadból ha azt hiszed, hogy ez valami farsangi jelmez.

Sok mindent lehet punkon belül és kívül is, de előbb gondolkozzál és tájékozódj.

Nem értek eggyet az előzővel, kor alapján ne diszkrimináljunk már. Nézd meg mondjuk a Suburbia c. filmet, ott sincsen szinte senki 20 év fölött.

Nem ezen múlik. Ez akár egy menekülési lehetőség is lehet olyan gyerekeknek és fiataloknak akiknek a családjuk ezt nem képes megadni. Ha az anyja nem képes vele értelmesen beszélni, lehet hogy egy idősebb punk viszont igen.

2011. jún. 30. 08:51
 8/10 anonim válasza:
Én punkot és hardcore punkot hallgatok, de nem nézek ki úgy mint egy hülye gyerek :] nem attól leszel punk hidd el!
2011. júl. 24. 01:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne akarj mindenáron csak punk lenni, ha illik az egyéniségedhez, a gondolataidhoz, hát hajrá. Nekem pl natúr barna hajam van, de felnyírva, hordok bakancsot, szakadt farmert, szakadt harisnyát, felvarrókat, Ray Ban szemüveget meg így télen usankát. Szóltak már meg koncerteken a hajasok, de hát istenem, nem az a lényeg, hogy hogy nézel ki, katolikus gimiben így se szeretnek. Légy önmagad:)

15L

2011. nov. 21. 18:15
 10/10 anonim válasza:
Nos, sok féle punk stílus van de első sorban lényeg h a punk anélkül lázad a szülei és a rendszer ellen h megölné magát vagy denevérnek öltözne tehát főként a személyiség a fontos de az tény h az 1.punkok idejében a legfőbb jele a lázadásuknak (amiről már távolról is meg lehetett ismerni őket az a hajuk) mert akkoriban a fiuknak csak 1féle sima rövid katonás ''férfias'' hajuk volt, de akk már a 3 cm-nél nagyobb haj is lázadásnak ''punkosnak'' számított :-D
2012. febr. 15. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!