Miért baj, ha szandálhoz zoknit húz egy férfi?
mármint a 18:19-es
lol

18:19 vagyok.
"Iszonyatosan igénytelen dolog"
Engem is érdekelne, hogy MIÉRT az?? :) Senki nem mondja meg, mert nem tudja senki csak mert "az úgy van".
Mondok másik fehér zoknit. Michael Jackson ;) Méghogy ciki.
Hát igen, ezaz, ezt nem fogom fel ésszel.
ÉS AZT KÉPZELD EL, HOGY EZEK UTÁN MÉG EMBEREK EZREI SZERETIK LADY GAGÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Édes jó Istenem, miért jó az, ha marhahúsba öltözik, hogy aztán ezt a ruhát kiálllítsák egy múzeumba, ahol kellően hűtve és tartósitva van látogatók számára?

Már leírtam másik témában. Azért igénytelen és gusztustalan, mert jelenleg ez a divat véleménye. Pont, mint a titokzokni. Régen semmi gond nem volt a rövidnadrághoz felvett hosszabb zoknival (NEM térdzokniról beszélünk, csak kilátszik a cipőből), most meg már az is gusztustalan.
Ezeknek az embereknek a véleménye meglehetősen súlytalan, régen trapézgatyát hordtak, most meg már azt is undorítónak tartják (már aki elég idős ehhez, de a tinik véleménye alapból kb tudjuk mennyit ér).

Felőlem ugyan mindenki azt vesz fel, amit akar. De ennek a szandál-zokni párosításnak a logikáját sohasem voltam képes megérteni.
Ha fázik a lábam, akkor zárt cipőt veszek fel, zoknival.
Ha meleg van, akkor szandált vagy papucsot, de ahhoz meg minek a zokni? Azért veszem a szandált, hogy szellőzzön benne a lábam. És nem izzad bele, mitől izzadna, ha egyszer szabadon van? (Persze, nem valami 900 Ft-os kínai sz@rt kell megvenni, de az már más kérdés.)
A zoknis papucs meg egyenesen kész balesetveszély, még lakáson belül is.

Pl. néha nem törné fel a lábam a szandál, ha zoknival venném fel. Bár én nő vagyok. A pamut zokni, ha vékony, nem igazán melegít, úgy is szellőzik.
"A zoknis papucs meg egyenesen kész balesetveszély, még lakáson belül is."
Ez meg mókás, csakis zoknival hordom itthon a papucsot, és még élek. Mondjuk nem is telik csak kínai sz*rra. Ez van.

"Illetlenség"
Mivan?! =DDDDDDDDD
Milyen IQ light ember az, aki illetlenségnek veszi, ha valaki zoknit vesz a szandáljához??? Jéééézusom!!
Én szerintem is szellőzik a lábam ha zokniban vagyok.
A tévében látottak csak azért érdekelnek, mert Charlie Sheen másoknak egyfajta hős, hogy úgy mondjam. Akkor ezek szerint ő, mint a világ legismertebb sorozatából való főszereplő, illetlenül öltözködik? Vagy csak jobban tudják az amerikaiak? Nekem fogalmam sincs, azért tettem fel ezt a kérdést.
Igazából pedig csak az érdekelt, hogy mások "megengedik"-e, hogy az ember zoknit hordjon, és kiderült, hogy igen,b ár nem teszik szívesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!