Melyik legyen a négy cipő közül? 16. L
2011. jún. 29. 14:15
12/18 anonim válasza:
16 évesen ilyet hordasz?:D
te tudod...
amúgy az első néz ki a legnormálisabban
13/18 anonim válasza:
szerintem a 4. én 17/L vagyok és imádom az ilyen cipőket :)
15/18 anonim válasza:
Ha muszáj lenne választani, akkor a 4.
16/18 anonim válasza:
Szia. Nekem az első jön be a legjobban! :D
17/18 anonim válasza:
nem értem miért kell lefújozni a stílusát. mindenkinek meg van a saját ízlése. ő csak egy véleményt kérdezett. nekem nagyon tetszenek az ilyen cipők, igaz, nincsen, de tetszik.
az első.. hát nekem nem tetszik, hogy rózsaszín meg kék meg minden össze-vissza. a második nagyon gagyi. a harmadik iszonyatosan jóó :) a formája is, színe is. mindene.. csak eléggé fiús :) de én felvenném! a negyedik szintén gáz. :) nincs benne semmi plusz, ilyet láttam múltkor a kínaiba dc jel nélkül. már pedig ha ennyi pénzt ki ad valaki egy igen márkás cipőre, ne legyen már átlagos. átlagos cipőt tudsz venni máshol is. :)
18/18 anonim válasza:
Sztem 1 vagy 3! A harmadik egy kicsit visszafogottabb a 2 meg vidámabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!