Mit gondoltok erről a cipőről?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Vans cipőt, de használtan. 1-t találtam ami tetszik. Mi a véleményetek róla?
2011. jún. 28. 09:55
11/20 anonim válasza:
Picit drága mert láttam már vadi újat 10-ért (igaz nem magas szárú volt) de amúgy nagyon jól néz ki. bár a narancssárga nekem annyira nem tetszik benne mert az én ruháimhoz nem passzolna de amugy jó :)
12/20 anonim válasza:
első!!mért te mennyiért veszel 500ftért már nem azért szerintem vedd emg és egyáltalán nem drága
14/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. és szerintem egyáltalán nem drága..meg a személyes átvételnél megtudom nézni az állapotát is:) még azért gondolkodom..:D
2011. júl. 1. 15:52
15/20 anonim válasza:
ne haragudj, de én ilyet fel nem vennék sehova.
17/20 anonim válasza:
Cigányos... pedig én imádom a leopárdmintát.
18/20 anonim válasza:
szerintem sem éri meg 6000-ért és nem is tetszik!
20/20 anonim válasza:
6 ezer használt cipőért nagyon sok. :| Annyiért vehetsz szép tornacipőt máshol is, és az vadi új.
De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!