Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi most a divat a tinik körében?

Mi most a divat a tinik körében?

Figyelt kérdés
Mit szeretnek felvenni a 14 és 17 év közötti lányok mostanában? Segítség kéne, hogy kicsit divatosabban tudjak öltözködni. Köszi a válaszokat.
2011. jún. 27. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
nézz ki az utcára
2011. jún. 27. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Be akarsz állni a futószalagról lejött tinik sorába? Hajrá
2011. jún. 27. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
2011. jún. 27. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
vászoncipő, platformos szandik, farmer shortok, pólót behúzzák, vékony övek, virágminta, masnik, virág a hajba, vállon átrakható, hosszú pántos kis táska, ingek, rayban és pilóta napszemüveg, kontyolt, hullámos haj, ha kiengedik, ált. középen választják el. baglyos ékszerek.
2011. jún. 27. 23:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Nézz körül:

[link]

2011. jún. 29. 08:30
 6/10 anonim válasza:
Erre egy rendkívül elcsépelt választ tudok csak adni: ne kövesd a divatot, hanem teremtsd. Ne akarj már úgy kinézni mint a többi piccsantyú, alaktsd ki a saját egyéni stílusodat. Azt vedd föl ami tetszik és jól áll, tapasztald ki hogy mi illik hozzád. Igazából én nem vagyok képben a divattal kapcsolatban, de szerintem az alternatív, hipster stílus (amit jómagam is szeretek) manapság igen "menő". Mondjuk ezt sajnálom mert nem szeretem azt hordani ami éppen menő. Még egy jó tanács hogy ne trendi akarj lenni, hanem stílusos. [link] Ezt az oldalt ajánlom neked ha valami ihletet szeretnél! :)
2011. júl. 16. 23:49
 7/10 anonim ***** válasza:
már bocs utolsó de amit linkeltél az borzalmas. Én nem vagyok divatmajom de én fel nem venném a ruhák 80 %át. Ha fiú lennék akkor 90 :S
2011. júl. 17. 08:44
 8/10 anonim válasza:
Ízlések és pofonok kedveském. :) Egyébként nem azt mondtam hogy pontról pontra ugyanazokat vegye föl ami ott van, hanem hogy meríthet onnan ötleteket...
2011. júl. 17. 10:49
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen:D utolsó elötti, mi bajod ezekkel?:O
2011. júl. 21. 12:56
 10/10 anonim válasza:
egyebkent van ahol igenis a 90' ruhak a divat, fiatal lanyok kepesek ugy oltozkodni mint a nagyanjuk. de en sem banom, a nagyi ruhakat nagyon jol tudjak parositani a retroval es az ujjal egyarant. a retroban is rengeteg otlet van.
2012. jún. 11. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!