KicsiPocok kérdése:
Hogyan dekoráljam ki megunt, szakadt farmerom?
Figyelt kérdés
Sajnos nem sok kreativitással rendelkezem, ezért kérem a segítségetek, nem azért mert unatkozom és nincs jobb dolgom. Szeretnék ötleteket kérni arra, mit tegyek a világoskék, 1 éves csőszárú, térdnél mind2 oldalt szakadt nacimmal, mert most elég simán néz ki.. Nem tudom mivel tudnám feldobni, esetleg valahova vmi kis mintát rajzoljak rá, vagy vmi ilyesmi? :SS2011. jún. 27. 15:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem kiszaggathatnád jobban, nem csak a térdeinél :)
2/5 anonim válasza:
A lyukat fogd össze gémkapcsokkal:)
3/5 anonim válasza:
Batikolás, felvarrók, vasalható matrica, pufifesték, csillámpor, szegecsek, biztostűk...
4/5 anonim válasza:
le is vághatnád rövid nadrágnak :)
5/5 anonim válasza:
Nekem kiszakadt az egyik farmernacim, és már a varrás sem segít rajta, mert mindig szétfoszlik.
Én azt találtam ki, hogy kiszakítom még pár helyen, veszek csipkét, és azt a lyuk alá varrom.
És a farmeren nem szakadás lesz, hanem egy csipkekivágás.:)
Remélem érted, hogy hondolom. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!