Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, szerintetek lógjon,...

Lányok, szerintetek lógjon, vagy feszüljön a farmer a pasik fenekén?

Figyelt kérdés

2011. jún. 27. 10:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Irtózóm a lógós nadrágoktól!!! Ha jó a feneke, miért ne feszülhetne rajta??? Ettől még nem lesz b*zis....
2011. júl. 1. 10:20
 12/19 anonim ***** válasza:
26%

inkább lógós de ne essen le. a nagyon bők sem tetszenek.

így szerintem az ilyen a tökéletes:

[link]

2011. júl. 1. 11:59
 13/19 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha a pasi megtanulna olyan gatyát felvenni, ami pont jó rá, tehát se nem feszül, se nem lóg, hanem pont jó? Na nekem az tetszik, mert az igényes. A feszülőst nem szeretem, meg szerintem idegen is a férfi nemtől a feszülős nadrág (a nem képviselői szerint kényelmetlenebb is), a lógós meg szerintem nem előnyös senkin, mert az mindig kicsit szakadtabb hatást kelt (tudom, nem szakadt, hanem laza... :P). Mindenesetre bármilyet veszel is fel, a feneked és az alsógatyád legyen a nadrágon belül legalább...
2011. júl. 1. 15:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Kettő közötti legyen: ne feszüljön, de ne is lógjon túlzásba.

27/N

2011. júl. 1. 17:07
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
hát inkább lógjon
2012. dec. 23. 20:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Elég sokat változott a világ a felvetés óta! Ma már az a fiatalos, ha feszül... :)
2017. febr. 15. 05:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha egyesek szerint a feszulos farmer meleges es vegyen olyat ami az O merete akkor a csajoknak ez a farmer pont az ellenkezoje?

Tehat Ok is homarossak ha ilyet vesznek fel?

Mert Nalam egyertelmu!

Ime:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2017. máj. 31. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Erdekes viszont , hogy egyeseknel mekkora nagy dolog hogy egy ferfin hogy alljon egy nadrag! Bocsanat! Minden ferfin es ezaltal ne legyen valtozatos a ruhataruk hanem mind nezzen ki ugyan ugy!

Szinte milimeter pontosaggal kell allni a gatyanak mert ferfi valaki.

2017. máj. 31. 15:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Attól függ, de semmiképpen se lógjon.

Ha a pasi vékony vagy normál alkatú, főleg ha mellé jó feneke van, akkor egyértelmű hogy feszüljön, mutassa csak meg a formáját.

Ha elhízott akkor se lógjon, de akkor jobb ha nem feszül rá.

2022. szept. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!