Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csőtoppos fürdőruha jól áll...

Csőtoppos fürdőruha jól áll kis mellen?

Figyelt kérdés

szóval nagyon pici,gyakorlatilag nincs is mellem ,de vannak olyan helyzetek amikor egyszerüen muszáj bikinit felvennem legyszi segitsetek mi álna jól.én valami ilyesmire gondoltam

[link]

már teljesen el vagyok keseredve.......

2011. jún. 27. 06:57
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Ne izélj már,ha jó a segged,vagy jók a lábaid, akkor úgyis azokat nézik,nem pedig a két pattanásodat.
2011. jún. 27. 07:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen de ne feketét mert tudod az eleve karcsúsít hanem fehéret lehetőleg!
2011. jún. 27. 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, jól állna.

Nagyon szexi lehetsz benne, ahogy így elképzellek. :)

F

2011. jún. 27. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:

err.. téves... a fekete csak ruhákban karcsúsít. Fürdőruhánál pont az ellenkező hatást éred el vele :)

amugymeg , igen jól áll..igazából csak a kismellűeknek áll jól...én nekem a testalkatomhoz képest nagy mellem van és hát rajtam nagyon hülyén áll...

2011. jún. 27. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
kismellüeknek ezt szokták ajánlani legföképp!!!:)válassz pánt nélküli darabot, melynek mellrészét fodrok borítják - ettől kebleid nagyobbnak tűnnek majd. A fodros, pánt nélküli darabok A és B kosarat viselő lányoknak állnak a legjobban. Még egy igen nyomós érv szól ezen darabok mellett: napozáskor szépen, egyenletesen engedi a barnulást, nem kell tartanunk attól, hogy csíkosra sül a vállunk.
2011. jún. 27. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:
hát ... azért a barnulással nem igazán értek egyet... mivel a dekoltázsodat egyáltalán nem éri nap....bár ha tényleg ennyire zavar a kis melled akkor gondolom ugysem hordasz kivágott felsőket... szal .. jó :)
2011. jún. 27. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Lelki társak vagyunk. :(:

Szerintem ez jól néz ki. Bár én idén a push-upos háromszög melltartó mellett döntöttem. Nem push-upol fel valami sokat, de legalább magamhoz képest egy átlagosnál nem sokkal kisebb mellméretet ad.

Különben meg ne keseredj el! Én rájöttem, hogy engem százszor jobban zavar a mellméretem, mint a körülöttem élőket úgy összességében. :D

2011. jún. 27. 14:30
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a biztatást.
2011. jún. 27. 19:00
 9/9 anonim válasza:
nekem is nagyon pici szóval gyakorlatilag nincs is de attól még hordhatok ilyet? nem fog lecsúszni rólam??
2012. febr. 12. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!