szóval nagyon pici,gyakorlatilag nincs is mellem ,de vannak olyan helyzetek amikor egyszerüen muszáj bikinit felvennem legyszi segitsetek mi álna jól.én valami ilyesmire gondoltam
Ne izélj már,ha jó a segged,vagy jók a lábaid, akkor úgyis azokat nézik,nem pedig a két pattanásodat.
2011. jún. 27. 07:45
2/9 anonim válasza:
Igen de ne feketét mert tudod az eleve karcsúsít hanem fehéret lehetőleg!
2011. jún. 27. 07:56
3/9 anonim válasza:
Szerintem igen, jól állna.
Nagyon szexi lehetsz benne, ahogy így elképzellek. :)
F
2011. jún. 27. 09:11
4/9 anonim válasza:
err.. téves... a fekete csak ruhákban karcsúsít. Fürdőruhánál pont az ellenkező hatást éred el vele :)
amugymeg , igen jól áll..igazából csak a kismellűeknek áll jól...én nekem a testalkatomhoz képest nagy mellem van és hát rajtam nagyon hülyén áll...
2011. jún. 27. 09:47
5/9 anonim válasza:
kismellüeknek ezt szokták ajánlani legföképp!!!:)válassz pánt nélküli darabot, melynek mellrészét fodrok borítják - ettől kebleid nagyobbnak tűnnek majd. A fodros, pánt nélküli darabok A és B kosarat viselő lányoknak állnak a legjobban. Még egy igen nyomós érv szól ezen darabok mellett: napozáskor szépen, egyenletesen engedi a barnulást, nem kell tartanunk attól, hogy csíkosra sül a vállunk.
2011. jún. 27. 10:21
6/9 anonim válasza:
hát ... azért a barnulással nem igazán értek egyet... mivel a dekoltázsodat egyáltalán nem éri nap....bár ha tényleg ennyire zavar a kis melled akkor gondolom ugysem hordasz kivágott felsőket... szal .. jó :)
2011. jún. 27. 11:25
7/9 anonim válasza:
Lelki társak vagyunk. :(:
Szerintem ez jól néz ki. Bár én idén a push-upos háromszög melltartó mellett döntöttem. Nem push-upol fel valami sokat, de legalább magamhoz képest egy átlagosnál nem sokkal kisebb mellméretet ad.
Különben meg ne keseredj el! Én rájöttem, hogy engem százszor jobban zavar a mellméretem, mint a körülöttem élőket úgy összességében. :D
2011. jún. 27. 14:30
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a biztatást.
2011. jún. 27. 19:00
9/9 anonim válasza:
nekem is nagyon pici szóval gyakorlatilag nincs is de attól még hordhatok ilyet? nem fog lecsúszni rólam??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!