Mikortól lehet már rövidnadrágot hordani végre az utcán?
Figyelt kérdés
A hétvégén már láttam két srácot térdnaciban, szeretnék én is már rövidgatyában járkálni. Nem ciki, ha már március végétől rövidgatyában flangálok az utcán? Felnőtt férfiként megtehetem ezt?2009. márc. 25. 23:15
1/4 anonim válasza:
Hát ha te nem fagysz meg, akkor nyugodtan. Én hosszú nadrágban is fázok, úgyhogy várok nyár elejéig inkább.
2/4 anonim válasza:
Cikinek nem ciki,csak aztán megne fáz,rohadt hideg,szeles idők vannak mostaanság
3/4 anonim válasza:
Szerintem még korai,de ha nem fázol,miért ne?
4/4 anonim válasza:
Attól,hogy tavasz van (nyári időjárás volt pl. ma is)!!!Nagyon sok nő is már nyitott cipőkbe járkál szoknyával.És Sok férfit is látni rövidnadrágba.Cikinek nem ciki ha nem fázol!!!!A TE DÖNTÉSED!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!