Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Modell alkat vagyok? Mert...

Modell alkat vagyok? Mert majd később szeretnék azzal foglalkozni :D (lent)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.

166 cm vagyok

45 kiló

64 a derékbőségem

csípőbőség 79

mellbőség 76

fenékbőség 82

comb 42

2011. jún. 26. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A 90-60-90-et ideális méretnek írtam.

Persze lehetnek eltérések, az arány a lényeg!

Semmi ne legyen aránytalanul nagy vagy kicsi.

A konfekció méretbe pedig tényleg nem árt belepasszolni!

....

Igazából, jó lenne látni rólad egy képet!

2011. jún. 26. 22:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyébként, mi az a fenékbőség?

Ilyet még nem hallottam!

2011. jún. 26. 22:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

drágám, a modellek 173 centinél kezdődnek.. akik ezek alatt adnak munkát, azok vagy nem igazi modellügynökségek, vagy nagyon silány munkák.. a méreteiddel nincs gond..

www.vmmodel.hu

ez magyaro. egyik legjobb ügynöksége, itt IGAZI modellek vannak. sok lányra rámondják hogy "modell", pedig ők az igazi modellek. akik kifutóval, és fotmodellkedéssel is foglalkoznak.

nézd mg, itt minden lány magas..

amúgy az alakod emgvan hozzá, de egy különleges, nem feltétlenül szép arc nlékülözhetetlen! hogy le legyél mű stb. nézd meg a fenti oldalon lévő lányokat, meg a leírást, hogy milyen modellek népszerűek manapság

2011. jún. 26. 23:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Alacsony vagy és deszka is, sajnos. A derekad túl széles, a mell/csípő pedig kevés.

Amúgy az nem fenékbőség, hanem csípő.

Ja és egyél többet, mert a 45 kiló tényleg kórosan sovány. Kb. 50 kg lenne egészséges ehhez a magassághoz.

2011. jún. 27. 00:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de semmi közöd nincs a modellalkathoz. A nem túl alacsony, sovány lányokra szokták mondani a barátaik.
2011. jún. 27. 01:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy modellalkat, mert kifutómodellnek baromi alacsony vagy, fotómodellnek viszont egyben van az alakod, alig van különbség a csípőd, a derekad és a melled között.

Pl én 173 cm vagyok, hozzá úgy 57 kg, mégis, a derekam 60 cm, a tiéd pedig vastagabb az enyémnél... a csípőm 93, a mellem 87 körüli, szóval inkább közelítened kéne a homokóra formához, mint a szálfához...

2011. jún. 27. 11:47
 17/17 anonim ***** válasza:
cseréljünk magasságt. *.* én 173 vagyok és kb. ugyan ezek a bőségek vannak talán 1-2 cm eltérés van..
2011. jún. 28. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!