Szerinted szép vagyok? 10-es listán hányast adnál?
az összefogott haj és elöl felcsatolt haj egybe jol állna szmüveggel, emg anélkül is.
egyébként az elős képen a ruha tényleg közönséges. a másodiknak van egy kis ribancos beütése.
a harmadik képen meg az ott nyaklánc, vagy micsoda a nyakadban?
nem akarlak megbántani 10/5, ha változtatsz egy kicsit 10/8 :)
Szerintem semmi gond nincs a szemüveggel... én is az voltam, szemüveges, aztán mindig megkaptam, h jajj milyen jo a kontaktlencse meg , h jobban állna, csak ezt olyan könnyű mondani, mert egy van akinek fáj a szeme tőle vagy kényelmetlennek érzi, illetve nem egy olcsó dolog és honnan tudjátok, h épp nem megműteni fogja a szemét...Válaszolok 90%ra én is tudnék mondani ilyet, h ez meg az sokkal jobb lenne , és így jobban néznél ki...
majd hogyha úgyérzi, hogy változtatni akar, biztosan fog , de amíg neki jo a szemüveg , addig ezt másoknak is elkell fogadni...ez nem tanács, hogy "ne legyél szemüveges"no mindegy
amúgy nekem tetszik a ruhád szerintem csini :) és szerintem semmi gond nincs a lábaiddal , ha néhányan innen járnának mondjuk bedbe vagy stúdióba vagy bármelyik ilyen szórakozóhelyre , akkor tudnák, h ez nem közönséges :DDDahhoz képest ami ottvan
a másik, hogy szerintem az arcoddal sincs semmi gond:) szép a bőröd, a szemed, a hajad...a szád...adsz magadra :)
én 9et adnék a 10ből :))
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!