Mi Magyarországon ez a nagy "nyárizokni" őrület?
Ez azért kérdés, mert pl Amerikában nem is nagyon létezik ilyen nyárizokni, a sima zoknikat hordják ott, sőt ameddig lehet felhúzzák, majd térdig ezeket a zoknikat.
Meg nyugaton és balkánon sem nagyon van nyári zokni..
Magyar vonatkozású területeken és ázsiai országokban van csak ilyen ( Japán, Korea, Kína, Románia)
lehet, hogy a magyarok a kínai szokást vették át a nyári zoknival a sok kínai bolt miatt?
a bokazoknira gondolsz?
azért, mert ha nyáron a szokásos zoknit hordanának, akkor a lábuk elég furcsán barnulna a láb, meleg, én szeretem a bokazoknit:D
Utolsó: vééééééééégre valaki, engem mindenki hülyének néz emiatt. :D
hát igazából nyáron nem nagyon hordok zoknit, mert szandálhoz, papucshoz azért eléggé rusnya szerintem. :D (és ezzel a nagy többség is egyet ért)
De ha mégis felveszek, sporthoz, melegít azért rendesen, a fene se akarja az egész lábát melegíteni.
Japánban meg éppen a rendes és térdzokni jellemző, legalábbis lányoknál, gondolom megszokják az egyenruha miatt, vagy nemtom.
baze, emberek, TITOKZOKNI!!!! a bokazokni takarja a bokádat!
szerintem rövid naciban iszonyat idétlenül néz ki, ha a cipőből kivillan a zokni. ezért hasznos, de mégsem melegít, és normálisan néz ki.
Szerintem iszonyatosan hülyén néz ki, ha nem lóg ki zokni a cipőből, legalább egy kicsit.
Szóval nem tudom, mi ez, ma itthon divatos a titokzokni, ezt onnan lehet észrevenni, hogy sokan meggyőződéssel állítják, hogy a cipőből kilógó zokni milyen undorítő, holott 10 éve ezzel nem volt semmi gond, pont mint a trapéznadrágra is mennyien fújolnak. Divat, divat. Nem kell a racionalitást keresni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!