Hol tudok venni ilyen cipőt személyesen?
Figyelt kérdés
Nyíregyháza mellett lakok, nem szeretnék internetről vásárolni/rendelni, ugyanis teletömték a fejemet mindenféle rossz tapasztalattal, ilyesmikkel. Egy teljesen fekete, rövid szárú fekete converse cipőt szeretnék venni Nyíregyházán. ( [link] Ha tudtok árakat mondani azt is nagyon megköszönöm! :-)2011. jún. 23. 15:09
1/6 anonim válasza:
A converse.hu szerint Nyíregyházán a sétáló utcán van egy Sétáló Cipőbolt nevű üzlet.
Az ára 13.990 Ft.
2/6 anonim válasza:
de szerintem ne iylet vegyél hanem a bokavédőset mostanság az a divad de ez is tök jó!puszikaa
3/6 A kérdező kommentje:
Magas szárú ugyanilyenem van már, csak nyáriasabb egy kicsit a rövid szárú. Köszönöm mind a kettőtöknek, aranyosak vagytok, hogy írtatok! :-)
2011. jún. 23. 23:39
4/6 anonim válasza:
Már ne haragudjatok, de szerintem hülye, aki boltból veszi meg ezeket a cipőket.
Nekem is teletömték mindenféle badarsággal a fejem, de mégis internetről rendeltem egy ugyanilyen cipőt, dobozban, címkével, tehát vadonatújan kaptam meg 4500 Ft-ért postával együtt...
Rá egy hétre rendeltem egy másikat is, mert őrületesen jó ára van, a melótársaim meg csak néznek, hogy mivan velem, talán rám szakadt az ég...? :D
szval gondold meg!!!!
5/6 anonim válasza:
a korzóba menj és ott a conversebe,sokkal több cipő van ott.azt nemtudom hogy mennyibe kerül,de valószínű amennyit az első írt.
6/6 A kérdező kommentje:
00:28
Melyik oldalról rendelsz? Ha tényleg azt küldik amit kérsz és jó árban van, akkor nagyon is érdekelne az oldal címe! :-) Köszi szépen mindenkinek!
2011. jún. 25. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!