Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem látni senkin színes...

Miért nem látni senkin színes csőnadrágot, annak ellenére, hogy a márkásabb boltok is mind tele vannak velük?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem amire te gondolsz az divatos, pl ezek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

csak azért nem látni az embereken, mert olyan horribilis összegért árulják hogy annyiért inkább vesz egy nő egy szp farmert, amit mindenhez felvehet :)

Meg Magyarországon szerintem megbámulnák az emberek azt a szép nőt aki ilyen ruhát vesz fel, pedig szerintem jól néz ki :)

Nekem van egy kék Zara-s csőgatyám (igaz már kiszakadt..) nagyon szerettem mert jól "összefogta" az alakomat :D

Igaz én még fiatal vagyok, szóval lehet hogy kicsit emosnak hatott amikor hordtam pedig nem vagyok az :)

2011. jún. 23. 09:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert Magyarországon nem mernek öltözködni...mindenki ugyanúgy néz ki. Viszont nem is kell kimenni külföldre, elég képeket nézni már akkor észre veszed pl. Franciaországban, Svédországban, Olaszországban mennyire színesebben öltözködnek. Ott még az egyszerű nőknek is van megjelenésük. Mindenkinek saját stílusa, és ezért nem nézik hülyének őket..
2011. jún. 23. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:
ja, persze. 2-3 éve meg mertek öltözködni, mi? de amúgy tényleg mindenhol ez ment, sínes csőgatya + mintás póló tornacsukával. uncsiiii.
2011. jún. 23. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a hűvösebb időben minden 3. emberen színes csőnadrágot látok. Milyen helyen élek én?:D
2011. jún. 23. 15:33
 15/16 anonim válasza:

hol láttál ilyen gatyákat??

én sehol nem láttam edig :S pedig nagyon szeretnék

2011. jún. 23. 23:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Zara, Mötivi, Newyorker.
2011. jún. 27. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!