Röviden hogy jellemeznétek a glamrock stílust?
Hát Avril Lavigne pont nem glamrock :D
[link] Itt jól le van írva. De ha megnézed pl Adam Lambert-öt ,az öltözködése gyakran tükrözi ezt a stílust. :)
Hát elég furcsa, h utálják a glamrockot. Mivel zenében még ahhoz álltak legközelebb. Egy csomo dolgot a Mötley Crüe-töl vettek át, akik meg ugye az egyik legnagyobb glamrock banda. Az meg, hogy miket mondtak... Eleve részeg, bedrogozott emberek voltak, nem igazán lehet hinni a szavuknak. Másnap már arra sem emlékeztek, hol voltak elözö este. Az együttesen belül is széthuzások voltak, Slash meg Axl konkrétan utálták egymást. A legtöbb banda, akiknek dolguk volt velük, mind azt mondták, h Axl egy pattogos, nyafogos, hangember. A SAJÁT bandája ezt mondta rola. Az egyetlen zenész akitöl azt hallottam, birja Axl-t az Sebastian Bach, akivel irtak is együtt számot, és aki érdekes modon megint csak glamrock zenész, még ha egy picit keményebb is, mint a Poison vonal. De még ha tényleg nem is tartják magukat glamrock zenésznek, szivták, mert mindenki ugy könyvelte el öket, és olyan elöadokkal lépnek fel. Itt meg ugyis csak az öltözködésröl volt szo, az meg a régi idökben tökéletesen passzolt a glamrockhoz.
Azért irtam mult idöben,mert a régi,klasszikus GNR-rol beszélek,az uj projektek inkább a no comment kategoria részemröl. Ja, és bár lehet, h nem ez jön le abbol amit irtam, de imádom a GNR-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!