Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről az overálról?

Mit gondoltok erről az overálról?

Figyelt kérdés

MA vettem, és nagyon megtetszett. Nem gázos ,hogy ilyen fényesebb anyagja van?

ttp://kepfeltoltes.hu/view/110622/F_nyk_p1183_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[link]

[link]

2011. jún. 22. 18:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hétköznapra kicsit sok, mármint nappalra. Fényes, arany beütés...hát abszolút esti viselet, belvárosi beülés kültéri cukiba, bárba, vagy hétvégi buliba.

Szerintem is kicsit buggyosabbnak kéne lennie csípőnél, azaz nem ilyen kinyújtott fazonúnak..

2011. jún. 22. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy tippet szeretnék adni. Ne kösd fel a nyakadba, hanem simán ott köss rá masnit. Nekem is van overálom, és azért hordom úgy, mert akkor nem húzza fel bután az egész ruhát.
2011. jún. 22. 19:52
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem tornacipő nem illik hozzá, túl elegáns az anyag. balerina, saru, vagy magas sarkú (ha szereted) már jobb lenne!
2011. jún. 22. 19:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon gázos lenne ha hétköznapra hordanám?
2011. jún. 22. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Tornacipővel SOHA SOHA nevedd felkérlek. :DNagyon brutál. Amúgy legyél bevállalós, vedd fel hétköznapra, utcára, és nézd meg a reakciókat. Szerintem amúgy leszarják az emberek.
2011. jún. 23. 00:05
 16/16 anonim ***** válasza:

maximum saruval hordd, de tornacipővel ne!!!

telitalpú (fonott szalmatalpú vagy milyen) szandál tökéletes hozzá nyárra. vagy egy sima magassarkú is megteszi.

Csak könyörgöm, felejtsétek el a tornacipőt!

2011. jún. 26. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!