Nyíregyházán hol tudok alkalmi ruhát venni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nyiregyi. Holnaputántól ott leszek egész nyáron, ott kaptam nyárra munkát. És lesz egy esküvő, ahova el kell mennem. Érdekelne, hogy hol tudok alkalmi ruhát vásárolni.2011. jún. 22. 11:49
1/6 anonim válasza:
Uhh...milyen alkalomra kellene és milyen árban?
2/6 A kérdező kommentje:
esküvő.
Ár.... max 40
2011. jún. 22. 11:56
3/6 anonim válasza:
Oh..bocsi,én hülye nem vettem észre,hogy írtad,hogy esküvőre kell menned.
Van egy nagyon jó bolt,ahol alkalmi ruhákat és kötött dolgokat árulnak,neve nem nagyon van.Esteleg el tudom magyarázni merre van:
Tehát,ha megkeresed a Nyírplazát,és a bejárattól jobbra lévő úton elmész egyenesen,és elfordulsz az első kanyarnál jobbra,akkor ott megtalálod...Ha nem érted,írj levelet:)
4/6 anonim válasza:
Ja,és amúgy Liszt Ferenc utcán,az ovival/bölcsivel szemben.
5/6 A kérdező kommentje:
bocs, ezt a plázásat nem értem:) Utcanév esetleg?:D
Vagy ez a Liszt Ferenc utca?:)
2011. jún. 22. 13:22
6/6 anonim válasza:
Igen a Liszt Ferenc utcán:)Ha nem találod,kérdezd meg arrafelé valakitől,hogy hol van a bölcsi/ovi és azzal szemben találod:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!