Tényleg bezárt a jeans club?
Kedves előttem szólók!
Egy kicsit részletezném a problémát. A Jeans Club Kft. 1996 óta Magyarország egyik vezető magyar ruhagyártó cége volt. Jelen volt minden megyeszékhelyen, akadt, ahol több üzlettel is. A sikeres terjeszkedés, amely az utóbbi időben elsősorban külföldre irányult, nagyon sokba került a cégnek. Sok új boltot nyitottak, amire sok hitelt vettek fel, és a forgalom nem az elvárt tendencia szerint növekedett. Így kénytelen volt májusban bejelenteni a csődöt. Sok üzletet (47-ből 30-at) be is zártak-úgy tudom egyelőre ideiglenesen.
Néhány "jóindulatú" előttem szóló írta, hogy "legalább nincs több gagyi". Nekik üzenném: a Jeans club viszonylag jó minőségű termékeket forgalmazott az egyik legjobb piaci áron. Nagyon kevés olyan ruhamárka van itthon, akik hasonló áron ilyen minőséget forgalmaznának. Nagy veszteség éri azokat, akik nem tudták és nem tudják megengedni maguknak, hogy egy sima pólóért például 6-8000 Ft-ot fizessenek ki. Gyakran olyan jó akcióik voltak, hogy még a kínainál és a piacos holmiknál is olcsóbban kínálták termékeiket.
Igen is hiányozni fog a választékból!!! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!