Miért kopnak el olyan gyorsan a cipőim belülről, a belső sarokrésznél?
Kb. fél év alatt kikopik, kiszakad a cipőm belülről, ott a sarok résznél és azon gondolkodom, talán nem megfelelő az a típusú anyag. Tudjátok, belülre olyan szövet, vagy műszálféle anyag van és a használatól kikopik, azután tönkreteszi a zoknikat is, kilyukadnak.
A cipőket egyébként tudnám még használni, mert a többi része bírná, de nem gondolnám, cipészhez kell vinni, mert egész belső részt kellene kicserélni szerintem.
Ugyanígy járok normál utcai cipővel és sportcipővel is.
Másik problémám, hogy a talprésze a betét alatt olyan barázdás és egy használat során átüt a cipőtalpon és nyomja a lábam.
Tényleg fél évre készülnek a cipők, vagy nem a megfelelő anyagút vásárolom, vagy más a tapasztalatotok?
Oké, akkor meg van a ludas- valóban nem szoktam bekötni a cipőm és lehet a minimális mozgástól kidörzsölődik- szeretem lazán hagyni. :)
Nem vagyok amúgy sem lúdtalpas, sem túlsúlyos :)
Köszi az egybecsengő infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!