Hogyan kell fizetni a Bon prix csomagért? Amikor a csomagszállító hozza vagy csekken?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 20:35
1/9 anonim válasza:
Posta csomagszállító hozza, amikor megkapod kifizeted a kiszállítónak :)
2/9 A kérdező kommentje:
Azt még meg tudnád mondani, hogy fehérneműt vagy fürdőruhát vissza lehet e küldeni, ha nem jó?
2011. jún. 21. 16:14
3/9 anonim válasza:
Nem. Azt max úgy ha a csomagolásssal együtt tudtad megnézni az meg ugye lehetetlen. Vagyis csak akkor tudod visszaküldeni ha nem bontod ki.
A BC csomag olyan hogy van egy leragasztott nejlonban a ruha amit rendelsz és az van egy külső csomagban, én nejlonban kaptam azt is.
4/9 A kérdező kommentje:
értem, akkor a nő kamuzott az információs telefonba, mert azt mondta, ha nem jó a fürdőruha küldjem vissza! azért hívtam őket mert nem tudtam a pontos méretezést
2011. jún. 23. 18:57
5/9 anonim válasza:
Amit írtam az a fehérneműre vonatkozik vagyis ha kibontod akkor már nem visszaküldhető higiéniai okokból. És a fürdőruha a fehérnemű kategóriába tartozik ilyen téren.
6/9 A kérdező kommentje:
kár volt rendelnem, mert ha nem jók 15ezret kidobok az ablakon:-( köszi a segítséget
2011. jún. 24. 16:38
7/9 anonim válasza:
15 ezer??? egek te milyen fürdőruhát rendeltél ennyiért?
Amúgy meg ne vedd át ha hozzák.
8/9 A kérdező kommentje:
nem egyet! hugom is rendelt. átveszem mert ha meg jó?
2011. jún. 25. 08:27
9/9 A kérdező kommentje:
Vissza lehet küldeni és újat kell rendelni, ha nem jó és akarok másikat! azért kösz
2011. jún. 28. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!