Lányok! Tetszik nektek, ha egy fiú kockás inget visel?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és az lenne a kérdésem, hogy bejön-e nektek, ha egy fiú kockás inget visel?Egyszínű térdig érő vászongatyához gondoltam piros-fehér kockás inget, de vennék több fajtát is.2011. jún. 19. 19:48
1/13 anonim válasza:
Nekem tetszik.Rövid vagy hosszú ujjú is.
2/13 anonim válasza:
Nekem tetszik,főleg,ha fiatalosabb fazonú és anyagát;kockázottságát tekintve nem egy asztalterítőre hasonlatosak.
4/13 anonim válasza:
NAGYON! De kérlek könyörgöm te ne rontsd el azzal, hogy mintás nadrággal veszed fel. Mostanában rengeteg ilyet látni pl kockás ing kockás gatya WTF?
(tudom írtad hogy egyszínű, csak gondoltam megerősítelek)
5/13 anonim válasza:
nem mindenkinek az igaz, de a pasik 95%-nak sztem jol áll
6/13 anonim válasza:
bejön;)
de az se rossz(persze szigorúan csak akkor ha jó tested van,izmos vagy)ha izompóló van alatta és akkor az ing 'szét van nyitva':) 15L
8/13 anonim válasza:
ing és farmernadrág a halálom. (de vászon nadrággal is jól nézz ki ) olyan jól nézz ki és ahhh. szóval igen. :)
10/13 anonim válasza:
a gyengém, 13 korom óta, most már 26 vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!