Felvennétek ezt a ruhát egy hétvégi lánybulira?
Most találtam ezt a rucit a ruhásszekrényem mélyén, és nem tudom, felvegyem-e. A képen látható fekete övvel szerintem nem lenne rossz. A ruha kb. a térdemig ér, és elég mély a dekoltázsa. Csak a színe, meg a mintája nem tudom menyire elfogadható :-)
Ti mit gondoltok?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Köszönöm a válaszokat, nem házibuliba, szórakozóhelyre venném fel.
Csináltam egy képet, ahol rajtam van a ruha, csak már nem lett olyan jó a kép, mert kezd sötétedni lassan.
Így is várok még véleményt.
20:08
Igazad van szerintem is olyan...
Szerintem meg csinos.
Hát igen, ízlések és pofonok, ezért nem megfelelő dolog idegenekre hallgatni, ugyanis mivel nem ismersz minket ezért nem tudhatod hogy életben vajon jó-e az ízlésünk vagy sem.....mert ha elmész egy szórakozóhelyre, ott valaki szexi szoknyában van szép felsővel, valaki farmer meg bőpóló, valaki a tucatcucc (cicanaci tunika saru vagy csőfarmer), stb........és nem hallgatnál bármelyikükre. Na de így nem tudhatod hogy MI válaszolók vajon melyik csoportba tartozunk, azaz inkább kérdezd meg a barátaidat, ha megbízható forrásból akarsz véleményt.
Köszönöm szépen. Elfogadom az írottakat. Nem falusi kínaiban lett annak idején vásárolva, de attól még lehet, hogy olyan benyomást kelt valakiben.
Örülök, hogy azért akad olyan is, akinek tetszik.
Bár megmondom őszintén, még most sem tudom, hogy felvegyem-e. Majd az adott pillanatban eldöntöm, valamint megkérdem a csajokat, ha itt lesznek.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!