Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyberuha alá szoktatok...

Egyberuha alá szoktatok nadrágot venni?

Figyelt kérdés
Lányoktól kérdezem, tudom furcsa kérdés lesz. Az lenne a kérdésem lényege hogy ugye van 2db egybe ruhám nem rég kaptam tesómtól, ilyen tunika féleség lehet az nemtudom :) sosem hordtam ilyet. Ugye a legtöbb csajon az utcán szoktam látni hogy vesznek alá nadrágot és felsőnek használják. Enyém kicsit hosszabb így dúrván combközépig ér, a lényeg hogy kell vennem alá nadrágot akár rövidet akár hosszút vagy hordhatom nadrág nélkül is? Ugye itt a nyár kint 30 fokban elég elviselhetetlen lenne, és így szellősebb lenne nadrág nélkül, csak nem akarom hogy az utcán megbámuljanak :P köszi a válaszokat lehetőleg értelmeseket írjatok.
2011. jún. 19. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha combközépig ér,akkor nyugodtan hordhatod nadrág nélkül is. Csak akkor lenne ciki,ha a feneked is kilátszana belőle.
2011. jún. 19. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi erre voltam kíváncsi :)
2011. jún. 19. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
vagy hordhatod még esetleg térdig érő cicanadrággal:)
2011. jún. 19. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Függ attól,hogy mégis milyen ruháról van szó. Szerintem semmi esetben ne vegyél alá térdig érő harisnyát,az szerintem nagyon nem szép. Egy miniruhához egy csinos cipő illik,semmi nadrág. Viszont ha tunika hatása van,vehetsz fel alá leggings-t.
2011. jún. 19. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!