Szerintetek ez a ruha alkalmas egy elegáns étterembe osztálytalálkozóra?
2011. jún. 19. 08:01
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
szerintem ilyesmiket keresgélj, mivel a korodat nem tudom, olyat linkeltem, ami általában mindenkinek megfelel :D
13/16 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2011. jún. 19. 18:09
14/16 anonim válasza:
nekem egyik belinkelt sem tetszik, nekem nem tetszik, szerintem nem is illik étterembe "meztelen" felsőtesttel menni. szóval aminek nincs pántja, az bármennyire "ünneplő" szerintem nem való ilyen alkalomra. ilyenkor én egy krémszínű nadrágot és egy jól szabott fekete inget vennék fel, jó kiegészítőkkel . Vagy ilyesmi ruha
15/16 anonim válasza:
Ez a ruha szerintem se jó elegáns étterembe, osztálytalálkozóra. De e belinkeltek között van néhány ami viszont már egy picit sok szerintem. Osztom az előttem szóló véleményét. És egyébként tényleg nehéz megtalálni az aranyközéputat. :) Én talán ilyesmiket tudnék elképzelni:
[link] (valamelyik egyszínű)
Nekem a 7. a favoritom :)
16/16 anonim válasza:
Bocsi, most látom, hogy azt kérted ne legyenek mély kivágásúak, de talán ezek még annyira nem húzósak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!