Mivel dobhatnék fel egy fekete csőtopot?
Köszi :) Zöld kezek
Ezüst ékszereket hordok. Nem tetszik a nyaklánc és fülbevalóhóbort, ami most van. Van egy hosszabb ezüst nyakláncom, arra gondoltam először én is.
Esetleg vmilyen rózsa vagy masni készítésében tudtok segíteni?
Én el sem tudom képzelni milyen az.
Csőtopp?? Csőbefogja a melleidet avgy mi?
Pánt nélküli, testhezálló felső.
Egy színes övvel esetleg? De egy színes virág is jó ötlet:)
En raktam az enyemre zold, nagymeretu viragkituzot. Egy masik alkalommal pedig ezust szinu gyongysor nyaklancot varrtam ra (termeszetesen nem igazgyongy) :) Utana konnyen el lehetett tavolitani.
De szines tollakkal es gombokkal is varialhato.
én egy piros övet meg egy hosszú ezüstszínű láncot.
HA tudsz varrni, akkor vegyél ezüstszínű cipzárt, és varrd fel úgy hogy ki van nyitva mögötte meg feket anyag...nagyon jól néz ki így magába is, ráadásul tök egyedi.
Hatalmas virágmintás kitűzővel.
Manapság ez már nem egyedi, mert mindenkin hatalmas virágok vannak (rajtam is :D ) de nagyon mutatós.
H&Mben s Bijou Brigitteben vehetsz virágokat. Olyanokat is (Pl. a H&Mesek olyanok) hogy van bross és bajcsat is a hátoldalon. Egyik nap kitűző, másik nap csat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!