Varrattam egy kezeslábas pizsamát. Te kinevetnél, ha meglátnád?
Nekem az az érzésem, hogy kamu a kérdés.
Nevetnék, ha meglátnám, de nem gúnyolódásból, csak jópofának tartanám.
mintha egy maci jelmez lenne:)
mindenesetre koliba ne hord:D
hány éves vagy?:)
emberek között inkább ne hord, csak ha egyedül vagy.
Én azt szoktam mondani, hogy ha jól érzem benne magam, tényleg semmi zavar nélkül, akkor nem foglalkozom mások véleményével. Ha bármilyen más pizsamát vennél fel, abba is ugyanúgy bele tudnának kötni, mert "rossz helyen van a minta" vagy bármi más hülyeség.
Viszont. Én személy szerint ebben nagyon kellemetlenül érezném magam. Egészen máshogy képzeltem el, amikor még csak a kérdést láttam.
Amikor varrattad, akkor kellett volna olyanra tervezni, hogy most ne kelljen ezt a kérdést feltenned.
Ettől függetlenül ha te szereted, kényelmes, jobban alszol ebben, mint egy egyszerű pizsiben, akkor kit érdekel más véleménye. Majd megszokják. :)
Elvégre úgysem ebben fogsz aludni egész évben. :)
Én nem vagyok rosszindulatú,de biztosan nem bírnám ki nevetés nélkül,elég viccesen néz ki:D
Én ugyan nem b*sztatnálak,mert soha nem szoktam ilyet csinálni senkivel,de szerintem mástól kapnál belőle eleget,úgyhogy inkább ne hord koliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!