Szerintetek ezt a fűzőt fel lehet húzni buliba? VAgy látszik nagyon rajta hogy inkább fehérnemű? Vagy ha varrattatok egy ilyet csak sima feketében semmi selyemmel?
2011. jún. 17. 17:40
3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk a masni nekem se tetszik rajta!De fehér csőnadrággal és fekete saruval vagy magassarkúval gondoltam.
2011. jún. 17. 17:53
4/8 anonim válasza:
ezt a gyönyörűséget vétek lenne megalázni egy saruval, megérdemli a magassarkút :D
5/8 anonim válasza:
Túl "kivágott" az eleje, az még hagyján, ki mihez szokott...
Viszont a háta tényleg egyértelműen fehérneműs...
Ha egy nagyon vékony egyszínű póló tetejére vennéd, az mindjárt más lenne, úgy dísznek számítana. Bár ilyen melegben...
6/8 anonim válasza:
Ez nem fehéremű!!!!
Ez rendes, utcai viseletre gyártott "fűző" (inkább utánzat, hiszen csak egy fém merevítő van benne, a többi műanyag). Nyugodtan felveheted buliba. Akkor a legelőnyösebb azért, ha van ehhez a fazonhoz melled, mert az ilyen kínai verziók sajnos nem igazán támasztják meg a melleket (egy rendes fűző még ki is emeli :). Na de buliba tényleg jó ez.
7/8 anonim válasza:
neeee, ne saruval, tényleg megérdemli ez a gyönyörűség a magassarkút:D és én nem fehérrel venném fel a feketét..szóval vagy fekete nadrág, vagy farmer.
8/8 anonim válasza:
Utcára, buliba nem fűzőt kell felvenni, mert az fehérnemű. Utcai viseletre a mídert találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!