Milyen ruhába mennétek június végén egy szabadtéri (eső vagy rossz idő estén beltéri) színházi előadásra 14 évesen?
14 éves lány vagyok, és nagyon szeretek színházba járni. Idén nyáron azt kapom a jó bizonyítványomért, hogy június végén megnézzük a kedvenc színészeim egyik darabját. Igazából azért írtam ki a kérdést, mert teljesen tanácstalan vagyok. Mit vegyek fel? Milyen kiegészítőkkel? Milyen frizurával? A frizurát azért (is) kérdezem, mert nagyon dús, vastag a hajam, és már eléggé meg is nőtt, szóval esedékes lenne egy kis igazítás. Milyen fazont ajánlotok? (Mivel nem sminkelem magam - szerintem ennyi idősen ez még nagyon korai -, ezért ezzel legalább nem kell foglalkoznom. :-D)
Köszönöm szépen a válaszokat, és a segítségeteket! :-)
leggings + hosszabb top + balerina cipő, saru.
haj: fogd fel teljesen cofba :)
14/L
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, a belinkelt ruhákat (amelyeket belinkelted, mindegyikből van, csak más színben)!
Még várom a további ötleteket (ha gondoljátok, be is linkelhettek ruhákat, frizurákat)! :-) (-:
Én valami hosszú ruhában mennék. vagy rövidben. :D de én mindenféleképpen ruhában. az is lehet lazán elegáns. meg egy szép szandát. meg egy kardigánt.
ahaj amit elsőnek lnikeltek az jó. aza félig hátrafogott. majd küldj egy képet, hogy végül hogy néztél ki, és jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!