Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért baj az ha egy lány...

Miért baj az ha egy lány nőietlen?

Figyelt kérdés

Még ha valakinek nem olyan a személyisége, az is billegjen 15 centis platformtűsarkúban? Miért akar ma mindenki barbie-baba lenni?

Mi baj van a fiús lányokkal?

2011. jún. 15. 20:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetne valaki attól teljesértékű nő, hogy fiús?

Tudtommal vannak lányok akiknek bejönnek a csőnacis emofiúk, másoknak meg a háromajtós szekrény az ideál. Ahogy olvasom, itt is vannak olyan pasik akik nem a nőies alkatú lányokat kedvelik hanem a sovány, kisfús csajokat. Szóval ez az elmélet sántít.

De miért baj a nagyátlagnak hogy másoknak valami más jön be?

2011. jún. 16. 14:09
 12/14 emolány ***** válasza:
Engem sem hagynak békén. De nekem sem megy a nőies kinézet, viselkedés. Szerintem légy olyan amilyennek szeretnél lenni.
2011. jún. 16. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Felesleges itt győzködnöd a "nagyátlagot".

Egy nő nőnek született, viselkedjen is úgy, vagy szedjen fel inkább csajokat ha már pasis akar lenni.... Igazad van, nem egyformák az ízlések, de azért nem mindegy hogy szőke vagy vörös haj, meg husis vagy vékony lány között vacilál egy fiú, vagy hogy nőt vagy pasit akar magának...

Ha fiús vagy és magadnak tetszel így akkor jó, de felesleges másokat győzködnöd. Ha megtalálod a párodat aki pasis lányt akar, akkor örülhetsz, mert valóban ritka az olyan fiú aki fiús lányt akar. Hogy miért, már leírták: mert a fiúk a nőket szeretik. A nő meg nő, és kész. Ha már nő, akkor nőies.

2011. jún. 16. 19:10
 14/14 anonim válasza:

Én 15 éves korom óta terepszínű katonai ruhába jártam iskolába,és most 26 éves fejjel is így megyek végig az utcán, emelt fővel! Persze,hogy vannak akik megbámulnak,én is megbámulom az olyat, aki mondjuk magassarkúban bököd mint a kecske,és még menni sem tud benne,de azért felveszi mert Palvin Barbinak képzeli magát, meg hát, ez a divat.

Rengeteg fiú akart még így is randizni velem, ( már aki valóban nem a Barbie baba típust kereste), és meg voltak elégedve a stílusommal, mert bár a ruhám fiús volt, az egyéniségem,és a viselkedésem ugyan úgy megmaradt nőiesnek,és nem hisztis p..csásnak mint amit ma gondolnak nőiesnek, meg szexinek a drágalátos fiúcskák.Épp,hogy ennek az öltözködésnek köszönhetem a férjemet, mert katona,és ha nem ilyen körökben kezdtem volna el mozogni az öltözködésem, és az érdeklődésem miatt, ma is várhatnám a sült galambot. Azt a fiút, akinek valóban a tűsarok, meg a szolárium jelenti a nőt, viszont a drágalátos maca meg egy ebédet nem tudna megfőzni, mert igen sok nőnek itt kimerül a tudása. Nem minden a shoppingolásról szól.

2021. jan. 18. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!