Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözködjek egyedien (...

Hogy öltözködjek egyedien ( de nem bohócosan)?

Figyelt kérdés
Ma már mindenki olyan egyforma, és nem tudom, hogy legyek kicsit különlegesebb,...
2009. márc. 22. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

hát ruhák terén már nincs határ. (:

én piercinggel varázsoltam át magam.:D

attól függ h mien stílus belül akarsz 1edi lenni.? mert azért az se mind1.

2009. márc. 22. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

hordj olyan ruhákat a stílusodon belül, amik passzolnak hozzád, de nem jönnek veled szembe az utcán.

nagyon kevés infót adtál meg, jó lenne tudni, hogy hány éves vagy milyen stílusod van, fiú vagy lány vagy...

teljesen egyedi úgysem lehetsz, ha nem magadnak varratod a ruháidat :) én ezt a problémát úgy próbálom kiküszöbölni, hogy néhány ruhámat varratom, néhányat veszek, és a kombinálom. nagyon szép anyagokat lehet kapni boltokban, a többi meg már csak rajtad áll, keress egy varrónőt, és mondd el neki, mi is az elképzelésed. hidd el, nem jön ki drágában, mintha a new yorkerben vásároltál volna. igaz ez egy kis gondolkodást és időt igénybe vesz. ha nincs ötleted, akkor neten nézelődj online shopokban, vagy más oldalakon, és alakítsd át az ott lévő ruhákat a te szájízed szerint:)

véleményem szerint a megjelenésben fontos a cipő és a táska, sokat tud dobni az ember megjelenésén. ezekre is figyelj oda:)

próbálj meg egyedi kiegészítőket vásárolni, vagy ha ez esélytelen, csinálj ilyeneket te. biztos van a városodban hobbi bolt.

ha van egy kis kreativitásod, hidd el, könnyen fog menni:)

2009. márc. 22. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:
1-1 feltünő szinű vagy mintás cucc sztem nagyon jól jön :). igaz, nekem is ez volt aproblémám, és én is osztom, hogy piercingekkel máshogy nézek ki. bár ilyen trendek piercingeknél is vannak, de rakass többet vagy egyet egy szokatlan helyre :D. nekem 2 ajakpiercingem és egy alakuló fültágitóm van, és teljesen snassz az öltözködésem. szóval szertinem a kiegészitőkben és 1-1 különleges ruhában van az egyediség. sok sikert! légy kreativ! :)
2009. márc. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!