Egy steel acélbetétes bakancsot szeretnék venni, de a lábam elég nagy és széles valaki le tudná írni akinek van bakancsa, hogy neki mekkora a bakancsának a hossza?
Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 14:44
1/5 anonim válasza:
szerintem nem kell aggódnod.van vagy 5 bakancsom, és bár nekem normál lábam van, abban biztos vagyok, szinte minden lábra valót lehet kapni..mellesleg miért nem próbálod fel?
2/5 anonim válasza:
Heey! Ma mársokfélét tudsz venni :). szerintem menj el pl. Alterego-ba, Martens-shopba és nézegess :D.
3/5 anonim válasza:
Yetiknek ott a Ciánkáli! Magyar márka,személyre szabást is csinálnak,csak épp fel kell hozzá menni Pestre...
4/5 anonim válasza:
nekem az adidas cipőm 44-es, a Steel bakancsom 42es:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!