Hol lehet Pesten vagy Tatabányán beszerezni Converse tornacipőt, nem 13 + 14ezer Ft-okért, hanem valamennyivel olcsóbban?
Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 12:46
1/4 anonim válasza:
Hevisben vannak/voltak 6000ért, de attól függ, hogy mijen színűt akarsz. mert ott csak zöld volt, meg fehér(piros-kék csíkos talpú), meg ijen alapszínek.
ha meg olyan fehéret akarsz, amiben nincs a talpán ijen kék-piros csík, akkor viszont pesten szinte bármelyik plázában megkaphatod 19.900 ft-ért.
2/4 anonim válasza:
A Móricz Zs. körtéren a Meki mellett van Converse outlet, még nem voltam, de ott nyilván olcsóbb. Továbbá a Premier Outlet Centerben is van Converse bolt, ahol le vannak árazva a cipők.
3/4 anonim válasza:
Tatabányán nézd meg a plázába a Deichman-ba ( igen énsem tudtam hogy ottis van Converse pedig de..) és ahogy nézegettem ottis olcsobb. pl láttam 10ért. én megnézném ottis..:) de az enyimet is a ott az ofice-ban fogtam ki 11ért. (mondjuk ahoz kelett elég sok szerencse:D) nekedis sok sikert;)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszike SZépen :-)))
2009. márc. 22. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!