Kövéreknek milyen szoknya áll jól?
Felül testre simuló, de nem feszes, térdnél harangosan bővül, de nem hosszú. Négyből szabott.
A lányunk 90 kiló, és egyedül ez áll jól neki.
Nehogy már te döntsd el egy ember személyében...
Én a térd fölött végződő farmer szoknyákat szeretem, annál rövidebb ne legyen, de hosszabb se.
Egyébként a rakott szoknya, hogyha valakinek keskeny a csípője, de felül ducibb, szerintem jól állhat.
( [link] ilyesmire gondolok...)
amit az elsső írt: négyből szabott, térdig érő, térdnél harangozó. A mi 86 kilósunknak is jól áll. Sokkal jobban mint a nadrág. Ez áll jól egyedül. Orsayban szerintem érdemes keresni, és H&M-ben. De a legjobb ha végiglapozold hetente ugyan annak a turinak a szoknyakínálatát, ott vannak a legjobbak. Nyugodtan vehetsz feketét is, köznapra is, szép.
(A többi válaszadó elég gyökér volt. A soványokak is sokminden nagyon rosszul áll, nem tudom, mit kell ezen bunkóskodni. Mindenkinek más áll jól. a soványok meg a dekoltázsról kérdeznek, és azoknak is egyetlen egy fazon jó ha bejön)
Blúzból pedig nagyon jó az átkötős, ami nem kötött hanem szövött anyagból készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!