Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kövéreknek milyen szoknya áll...

Kövéreknek milyen szoknya áll jól?

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 08:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Felül testre simuló, de nem feszes, térdnél harangosan bővül, de nem hosszú. Négyből szabott.

A lányunk 90 kiló, és egyedül ez áll jól neki.

2009. márc. 22. 08:57
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
A túl rövid és a túl hosszú nem, a rakott szoknya pedig totál felejtős. Egyébként remek szoknyákat lehet teltkarcsú lányokra találni. A legideálisabb a térd alatt kb. 15 centivel végződő, általában sötét színű (vagy hosszanti csíkos) szoknya, abban nagyon klasszul néznek ki a ducibb lányok.
2009. márc. 22. 11:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Hol lehet ilyen szoknyákat kapni? Már annyit néztem, de úgy nézek ki bennük, mint a kötözött sonka vagy mint egy dagi batyus asszony( bocs)....a gatyákba dettó....hova menjek vásárolni? Pesti vagyok.
2009. márc. 22. 11:47
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Sztem a kövérek ne vegyenek szoknyát...fujj
2010. ápr. 27. 16:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már te döntsd el egy ember személyében...

Én a térd fölött végződő farmer szoknyákat szeretem, annál rövidebb ne legyen, de hosszabb se.

Egyébként a rakott szoknya, hogyha valakinek keskeny a csípője, de felül ducibb, szerintem jól állhat.

( [link] ilyesmire gondolok...)

2010. máj. 13. 14:33
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
ki akar óriássonkákat látni? xD foggyá léé
2010. jún. 2. 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
A kérdésre válaszolj, vagy ha nem tudsz, akkor meg K.U.S.S.!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 2. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

amit az elsső írt: négyből szabott, térdig érő, térdnél harangozó. A mi 86 kilósunknak is jól áll. Sokkal jobban mint a nadrág. Ez áll jól egyedül. Orsayban szerintem érdemes keresni, és H&M-ben. De a legjobb ha végiglapozold hetente ugyan annak a turinak a szoknyakínálatát, ott vannak a legjobbak. Nyugodtan vehetsz feketét is, köznapra is, szép.

(A többi válaszadó elég gyökér volt. A soványokak is sokminden nagyon rosszul áll, nem tudom, mit kell ezen bunkóskodni. Mindenkinek más áll jól. a soványok meg a dekoltázsról kérdeznek, és azoknak is egyetlen egy fazon jó ha bejön)

Blúzból pedig nagyon jó az átkötős, ami nem kötött hanem szövött anyagból készült.

2010. jún. 3. 09:03
 9/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ebből a Top Shop Unique: [link]

2010. jún. 3. 09:08
 10/11 anonim ***** válasza:
5%
semmilyen
2010. jún. 30. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!