Kilenc körül találkozom a párommal ilyen esti csavargásra-ilyenkor néha 2-3 órán át is sétálgatunk meg beülünk valahova-és pár napja kifejezetten fázott a lábam saruban. Nadrágot meg nem akarok venni, így gondoltam rá, hogy ma szoknyához egy vékonyabb harisnyát meg csizmát húznék. Szerintetek elég hűvös van hozzá?
(ja légyszi ne írjátok, hogy nyáron nem veszünk csizmát nem nappal harminc fokba akarom felvenni hanem most késő este)
2011. jún. 13. 18:58
1/9 anonim válasza:
ha nem egy béléses téli csizma, akkor simán.legalább nem fázol fel.ha szőrös téli, akkor hanyagolnám, de ha egy őszi vagy tavaszi akkor jó, szerintem.nappal tényleg fura lenne, de este okés.jó randit!!:))
2011. jún. 13. 19:05
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást, meg a jókívánságot! :)
2011. jún. 13. 19:11
3/9 anonim válasza:
Én nem venném fel a helyedben, júniusban már elég ciki a csizma. A múlt héten láttam egy csajt éjszakain csizmában, elég érdekes volt... Azért nincs annyira hideg
2011. jún. 13. 19:20
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mehetnék nadrágban is, de csinosabb egy ilyen összeállítás :)
Az a lány akit láttál amúgy mit viselt a csizmán kívül, ha megkérdezhetem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!