Fiúk lábujjas papucsot vagy szandált hordjanak inkább nyáron? Vagy egyik sem, maradjom a zárt cipő?
Inkább lábujjas papucsot:)
De ha már mindenáron szandál mellet döntesz,könyörgök zoknit ne vegyél fel hozzá!:)
06-13 22:07
Nekem sem tetszik...
De ha pl egy egész napon át 40 fokban sportcipőben van, és utána leveszi, az sem tetszene xD
Valamit valamiért...
Én imádom a szandált, de csak a sportosat. Karrimor, Teva, Chiruca. Csak ezek. Viszont a papucsot utcán ne használd, csak ha stranda mész. Mert utcára csak a nőknek áll jó a papucs (viszont ahogy mennek az emberek, gusztustalan, mindegy mibe, papucs, szandál, cipő, az a csoszogás lusta életmódot feltételez).
Nem értem ezt a mindenáron zárt cipő témát. Pláne a lányoknál (Nő nem ír ilyet). Büdöslábúak.
Szóval nyugodtan húzz egy frankó szandált.
ma 16:42:
Ráadásul aki állandóan zárt cipőben van nyáron is, igénytelenséget tükröz. Pláne nőknél kiábrándító a lábszag, koszos zokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!