Szőke hajat szerenék, (az is lesz), szeretem kitenni a mellem és úgy fényképezni magam, gyakran járok párducmintás ruhákban, és szeretem a pasikat. Ez most baj? :S
Könyörgöm ilyenkor hol vannak a szülők????
Ha megtudnám, hogy a gyerekem 15 évesen kelleti magát minden faszinak, ráadásul csontrészegen, akkor első körben kapna egy pofont utána meg elbeszélgetnék vele, hogy ezt így nem lehet csinálni. Ne csodálkozz, ha pletykálnak a hátad mögött és már híred van 15 évesen... mire 17-18 leszel nem tudsz egy normális kapcsolatot kialakítani, mert pillangónak fognak tartani, egyszer ide száll egyszer oda.
A zsebpénzedet is jól lecsökkenteném, hogy ne teljen piára. Ha annyira übercsajnak tartod magad, akkor nem fogsz kannás meg tablettás szarokat inni, és akkor részeg sem leszel.
Attól, hogy 15 éves GYEREKként, te playmatenek, meg plazacicának tartod magad, attól még nem leszel az. Hova rakod a fényképeidet? Gondolom facebookra meg a többi közösségire. Nem baj előbb utóbb te is kikerülsz napiszarra és akkor anyád tényleg büszke lehet rád.
Szüleid helyében nagyon elszégyellném magam, hogy egy ilyen gyereket neveltem.
22/L
1: nem iszok mindig.. csak néha néha de nagyon néha ha kínálnak (esetleg egy évben 1x 2x.)
2: nem képzelem magam playmatenek.
3: nem teszem fel semmilyen közösségi oldalra,csak csinálok de nem teszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!