Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik napszemüveget vegyem meg?

Melyik napszemüveget vegyem meg?

Figyelt kérdés

mert már van egy fehér aviator-om nyárra, de amellé szeretnék még egy napszemüveget, és nem tudom hogy olyan clubmaster vagy wayfarer típusút vegyek. A clubmasteres fazonút láttam H&m-ben, nem állt olyan rosszul, de olyan különösen jól sem, elmegy. A wayfarer viszont jobban áll, de olyan több embernek van, lényegében szinte minden második fiú és lány olyanban rohangál szóval anyira nem akarok olyat, maximum valami különlegeset, mert utálom ha szembejön velem a napszemüvegem az utcán. (ezért is unom már az aviátort, mindenkinek olyan van). Mert mondjuk reservedben

a piros clubmaster: [link]

vagy a pöttyös:

[link]

szerintetek? vagy tudtok még valami jót?

2011. jún. 11. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
második :) sima feketében áá. tiszta audrey hepburnos. kár hogy nekem ez a szemüveg nem állna jól
2011. jún. 11. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
A 2.-at
2011. jún. 11. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
2. jobb :)
2011. jún. 11. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
inkább clubmaster, pont azért mert már mindenkinek olyan fekete keretes van... (amúgy ha nem h&m-ben hanem tényleg ray-bant vennél, akkor nem jönne szembe veled az utcán :))) nekem aviatorhoz hasonló van, de ray-ban, és senkine nem láttam még ilyet :) )
2011. jún. 11. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
piros clubmaster:)
2011. jún. 12. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:
a pottyos ^^
2011. jún. 13. 16:59
 7/7 A kérdező kommentje:
okéoké.. vettem egy harmadikfajtát ;)
2011. jún. 18. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!