Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pécsett van olyan üzlet, ahol...

Pécsett van olyan üzlet, ahol punk/rock/goth stílusú női cuccokat lehet kapni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 23:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok pécsi, de mikor ott jártam, a főtérről nyílik egy utca, ahol találtam egy ilyen boltot!Nézz csak körül arra!:)
2009. márc. 20. 23:18
 2/12 A kérdező kommentje:

Hát nem vagyok valami jártas Pécsett.. Nem tudnád megmondani az utca nevét?

Amúgy meg köszi! :)

2009. márc. 20. 23:22
 3/12 anonim válasza:
100%
én viszont Pécsen vagyok a hét öt napján. Szerintem ez a Jókai utca, azt hiszem ott van egy ilyen bolt.
2009. márc. 20. 23:25
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

huha..egy éve voltam ott ahol ezt az üzletet láttam.

De megpróbálom így:

Ha a széchenyi téren a dzsámival szemben álsz tehát így van előtted: [link]

Akkor onnan balra nyílik egy utca és ott lesz.:)

2009. márc. 20. 23:25
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :]
2009. márc. 21. 12:37
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Pécsett pontosan 2 ilyen bolt van, az egyik a Jókai utcában, ami a Jókai térről nyílik lefelé, és a Zsolnay-szobor buszmegállójához vezet. a Siesta cipőbolttal szemben van, egy ilyen "lyukban", fel kell menni egy emeletet lépcsőn. Az egy kicsi bolt, iszonyatosan sok minden van, és azt szeretem benne, hogy egészen kicsi mérettől kezdve vannak dolgok (Mobidiscben az S-es póló is a térdemig ér hosszra... :S)

A másik pedig a Ferencesek utcája közepén van, a fehérneműbolt közelében, valahol a szemüvegessel szemben, de azt messziről lehet látni, mert kint van egy csomó póló meg acélos bakancs és fölöttük egy ponyva Mobidisc felirattal. Ennek honlapja is van : [link] A termékeket csak a Webshop menüpontban lehet megnézni. És nincs fent a termékek fele sem, a boltban sokkal több van mint ott, kivéve acélos, mert az a boltban kevesebb van. A Mobidiscben amúgy sokkal több kitűző van mint a Jókai úton, (Sőt, ott szinte nincs is) Szóval kitűzőért mindenképp oda érdemes menni, de amúgy is nézz be, mert itt is nagy a kínálat.

És van még egy, az mondjuk nem bolt, de vasárnap a vásárban kint vannak mindig, nincs állandó boltcímük, szóval csak ott lehet vásárolni tőlük, mondjuk ott inkább csak vicces feliratos meg együtteses pólók vannak, meg egy pár szegecses karkötő, stb. Annak nem tudom sajna elmondani a pontos helyét mert a vásárban még én is elkeveredek :D

Remélem tudtam segíteni :)

2009. márc. 21. 18:58
 7/12 A kérdező kommentje:

húú, nagyon köszi! :]

ennek most tisztára megörültem.. :D

2009. márc. 21. 21:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azaz, de az Ferencesek utca, nen pedig Jokai.
2009. márc. 23. 10:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Megéztem a neten, és szerintem van egy a Ferencesek utcán is [Mobidisc] meg a Jókai utcában is. Nem?
2009. márc. 23. 17:44
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Én írtam azt a nagyon hosszút... És igen, mindkettőben van... A Ferencesek utcája Mobidisc, a Jókai utcában pedig van egy másik, amit mindenki máshogy hív (Hallottam már Cicerónak - Ezt nem tudom honnan...) meg Jókai-lépcsőnek is... Az utolsó válaszolónak (Nem a kérdező) El kéne olvasni, mert én mindkettőt írtam...
2009. márc. 26. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!