Kövéren hogyan öltözködjek csinosan, nőiesen?
34 éves, 167 cm magas, 100 kiló vagyok. Elekezdtem diétázni és sportolni, de sok idő, amig látszatja is lesz. Viszont szeretnék csinosan öltözködni. Eddig állandóan farmer, edzőcipő, pulóver összeállitásban mentem mindenhová és otthon meg jöhetett a jó öreg kinyúlt tréningnadrág.
Férjem nem szól egy szót sem, de tudom, örülne, ha csinos lennék. Hol és hogyan kezdjem el? Honnan tudjam, milyen a stilusom és milyen ruhák állnának jól. Egyébként nyáron szeretném a pántos felsőket, a szoknyákat, a nyári ruhákat. Csak nem merem hordani. És bejelentkeztem fodrászhoz is. Ez volt az első lépés. De hogyan tovább?
Pl C&A-ban vannak kifejezetten nagyobb szép ruhadarabok! 46os mérettől fölfelé! Nézz körül!
Inkább az újjas felsők lennéne az előnyösebbek, hogy a nagyobb karodat elrejtsd, de a nagy melegben a pántos is jó, valami mellen feszülös és lejjebb nem tapadós darab. De ha már van az adott ruhából a méretedben azt valószínű azért gyártották, mert jól áll a ducibb nőkön is!
Edzőcipőt váltsd le valami nőiesebbre, kisebb masszív sarkúra, vagy laposra, hogy nagyon ne terheld meg a lábad! Nem kell 10centis sarkakban mászkálni, nem az a nőies feltétlenül.
A fodrász jó ötlet, majd ő kitalál valami jó frizkót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!