Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz a mély dekoltázs?

Szerintetek gáz a mély dekoltázs?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy furcsa kérdés,de olvastam már olyan véleményeket,hogy ízléstelen,lealacsonyító,túl közönséges és ehhez hasonlók.Tudom,hogy ez nagyképű mondatnak fog hangzani,de mivel szép a mellem és a dekoltázsom,ezért szeretek ilyen felsőket felvenni persze nem köldökig kivágva,hanem ízléses kereteken belül.(mégegyszer hangsúlyozom,hogy nincs nagy arcom,pl miniszoknyát az életben nem vennék fel,mert tudom,hogy nem áll jól nekem).A válaszokat előre is köszönöm!:)
2011. jún. 11. 09:04
1 2
 11/13 anonim válasza:
44%
Nem tudom, az emberi szépséget miért kell egyeseknek undorítónak nevezni... a legjobb az lenne, ha mindenki meztelenül jáérna mindenhova. Komolyan mondom! A betegségek és kosz miatt nyilván nem lehet, de akkor is utálom, hogy mindent undorítónak találnak egyesek, ami emberi. Egy szép mellpár meg egyenesen földobja egy csomó ember napját... :)
2011. jún. 13. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Amíg ízléses addig nem, de azért ne legyen kint majdnem az egész melled. Bárcsak nagyobb lenne a mellem, akkor nekem is szebb lenne a dekoltázsom:S
2011. jún. 13. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem gáz, ha mást ezzel egy időben nem mutatsz meg ennyire. Pl a miniszoknya/forró nadrág és mély dekoltázs már nagyon sok lenne. Viszont ha a melledet találod a legszebbnek magadon, igenis hangsúlyozd és légy büszke rá!
2011. jún. 13. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!