Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tankinit szeretnék vásárolni...

Tankinit szeretnék vásárolni (neten keresztül), és nem tudom eldönteni, hogy milyen lenne a megfelelő?

Figyelt kérdés

Szülés után vagyok, és olyasmit szeretnék ami takarja a hasam. Kissé széles is a csipőm....vegyek fekete színűt, vagy lehet virágmintás is, sötét legyen, vagy inkább világosabb?

Amit még nem tudok, hogy alsó része milyen legyen? Sima bugyis tudjátok,mint a bikininél, vagy inkább nadrágfélés?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 8. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia én a helyedben feketét vennék mert az optikailag karcsúsít :) virágmintás is lehet de inkább valami sötét alapon legyenek a minták :) mondjuk fekete alapon rózsaszín virágok. a sima bugyi szerintem megfelel. :)
2011. jún. 8. 14:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
2011. jún. 8. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:

sztem vehetsz mintásat is, ha az tetszik jobban, ilyenkor arra kell figyelni, hogy mindneképp nayg minzás legyen, ne sok apró pici minta, mert az kövérít elvielg.

am én sima bugyisat választanék, a nadrágszerűből azaz franciabugyiból kilóg az egész fenekem alja, és zavarna, ha azt mindneki látná. összeségében nem feltétlenül takar többet a sima bugyinál, csak kicsit máshol, mint pl ezena képen: [link]

2011. jún. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!