Tetszik az új magassarkú szandálom? Képpel természetesen.
ma 09:17
Ha érdekel az én vélemények, akkora a 2. és az utolsó nagyon tetszik, de főleg a 2., de sajnos lábgyilkosok.:) A másodikhoz hasonlót, lehet kapni Deicmannba, ilyen Catwalk cipő.:D Nagyon szemezgettem vele, de a járás benne nehézkes. De amúgy nagyon jók, a többi vagy nem elég magas (ha tűsarok, legyen magas), vagy nem az én ízlésem.:) Köszi a választ!
Utolsó,
nálad is a 2. tetszett a legjobban, nagyon szép.:) Köszi, hogy te is megmutattad mik tetszenek. Hát igen, lehet nem fog mindenkinek tetszeni az utcán ez a telitalpú szandim, de nekem igen, és ez számít.:) De érdekelt a véleményetek, köszi mindenkinek, aki írt.
Jaa, és még annyi, hogy régen én is hordtam trapéznadrágot, és újra divat, de én soha többé nem tudom felvenni.:D Lehet valakinek ilyen a telitalpú szandál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!