Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik az új magassarkú...

Tetszik az új magassarkú szandálom? Képpel természetesen.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 7. 17:46
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Naggyon jó! :D Tetszik :)
2011. jún. 8. 11:45
 32/36 anonim ***** válasza:

19:47 vagyok. Nekem igazából nem a masnival van bajom, hanem a fazonjával. fazonra nekem is az olyan jellegűek tetszenek, amiket 19:54 belinkelt. De ha már kérdezted, linkelek olyan masnis/virágos szandálokat, amik tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 8. 13:40
 33/36 A kérdező kommentje:

ma 09:17

Ha érdekel az én vélemények, akkora a 2. és az utolsó nagyon tetszik, de főleg a 2., de sajnos lábgyilkosok.:) A másodikhoz hasonlót, lehet kapni Deicmannba, ilyen Catwalk cipő.:D Nagyon szemezgettem vele, de a járás benne nehézkes. De amúgy nagyon jók, a többi vagy nem elég magas (ha tűsarok, legyen magas), vagy nem az én ízlésem.:) Köszi a választ!

2011. jún. 8. 13:47
 34/36 A kérdező kommentje:

Utolsó,

nálad is a 2. tetszett a legjobban, nagyon szép.:) Köszi, hogy te is megmutattad mik tetszenek. Hát igen, lehet nem fog mindenkinek tetszeni az utcán ez a telitalpú szandim, de nekem igen, és ez számít.:) De érdekelt a véleményetek, köszi mindenkinek, aki írt.

Jaa, és még annyi, hogy régen én is hordtam trapéznadrágot, és újra divat, de én soha többé nem tudom felvenni.:D Lehet valakinek ilyen a telitalpú szandál.:)

2011. jún. 8. 13:51
 35/36 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik!:)))Viseld egészséggel:)))
2011. jún. 8. 14:02
 36/36 anonim ***** válasza:
Szia! Hát, nekem a telitalp miatt nem tetszik, nekem az nagyon nem jön be. De az eleje nem rossz. Hát, ízlések és pofonok. :)
2012. máj. 6. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!