Melyik a legjobb férfi rövidgatya? (inkább lányok írjanak) 2 is lehet
2011. jún. 5. 21:47
5/21 anonim válasza:
Mind szuper, talán az 5 és 6 túl színes de amúgy jók, vagányak. Ha a legjobb egyetlent kell, akkor a 2. nekem. Az elsőn is vacilláltam,de ha 1 dbot kell akkor a 2.
8/21 anonim válasza:
1, 2, 7, de inkabb csak a 2, 7
Az egyes is jol nez ki, de most sok van belole es abbol is inkabb a kekes arnyalat tetszik nekem pasin.
A tobbi pedig strandra OK, de konkretan utcara is rovidnacinak szerintem nem lenne 100%-os. Persze ez csak az en velemenyem.
28N
9/21 A kérdező kommentje:
szóval mindenkinek minden tetszik :DD, ilyenkor sajnálom, hogy nem vok gazdag, megvenném szinte mindegyiket. kb 2 van betervezve jelenleg...
2011. jún. 5. 22:31
10/21 A kérdező kommentje:
a legtöbb strandra való, igen...
2011. jún. 5. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!