1/10 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik.
De hát ízlések és pofonok:)
2/10 Darcy01 válasza:
Nekem sem tetszik, mert túl csilli-villi, giccses. Én jobban szeretem az egyszerűbb, letisztult dolgokat. Pláne táskából. Ezt nem sok dologhoz lehetne hordani.
3/10 anonim válasza:
Egylátalán nem tetszik, de kinek a pap, kinek a papné...
5/10 anonim válasza:
szerintem meg egy ugyanolyan színű barackvirágszínű felsővel keresztbe a vállon átdobva nem lenne rossz.viszont ha meglátnám a boltba biztos hogy nem ez lenne az első amit megvennék.
6/10 anonim válasza:
Fehér papucs/saru/szandival és egy egyszínű (fehér/vajszín/barack) nyári ruhával (+esetleg szalmakalap - ez már elég tengerpari :)) el tudom képzelni!
7/10 anonim válasza:
megvenni én se venném meg mert már túl sok rajta a minta de ha ajándékba kapnám hordanám egyszerű egyszínű dolgokkal. (fehér, barack, barna vagy bézs)
21/L
9/10 anonim válasza:
Megvenni nem venném,de ha már megkapnám,akkor magamra dobnám néha sietségben,ha nem találok jobbat és illik a cuccomhoz.(Bár nem nagyon vannak ilyen színű cuccaim,de ez már mellékes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!