Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kaptam egy louis vuitton...

Kaptam egy louis vuitton táskát. Honnan tudhatnám meg hogy eredeti-e?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 14:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Talán nekünk kevesebb a fizetésünk, nem??? Ha több lenne, akkor valószínű, hogy vennénk több százezerért táskát... Inkább örülj, hogy neked telik ilyen táskákra és ne kötekedj! :):):)
2011. jún. 4. 09:14
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

18.43 nem vagy egy kicsit sznob? "a kínai táskáitokkal" - ez alapján meg nem csak sznob hanem arrogáns, paraszt és még sorolhatnám.

Amúgy meg ha valaki MAGÁNAK vesz eredetit, az lehet hogy hónapokig spórol rá, más azért ajándékba vinni ilyesmit.

2011. jún. 4. 11:03
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy meg buta is a szerencsétlen mert azt hiszi hogy aki nem Vuitton-nal rohangál annak csak 3000-es van. Az átmenetet nem ismeri. Gratulálok. Az ilyeneknek gyártják azokat a luxuscikkeket, amik minőségre nem mindig jobbak mint az olcsóbbak csak éppen nekik el lehet adni a drágábbat is mert a sznobok még a kutyaszart is megveszik ha logo van rajta meg márkajelzés :) Ha meg azt mondják fiatalít még magukra is kenik. És még büszkék is rá, más meg röhög rajtuk.

Fingod nincs hogy kinek mennyi pénze van hiszen névtelen ez a fórum, spec én azért nem vennék Vuitton-t mert nem vagyok akkora marha hogy drágábban vegyek valamit két rávarrt betű miatt, holott minőségre van amelyik sokkal jobb csak nem kerül feleannyiba sem.

2011. jún. 4. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként meg megsúgom, hogy sok márkás cuccot Kínában gyártanak, készítenek. :)
2011. jún. 4. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez tény. Mert velük a legolcsóbb és leggyorsabb legyártatni, aztán rányomják a márkalogót és megy a belvárosi boltokba meg a plázákba mert tudják hogy bizonyos embertípus pénztárcájára mindig jó bazírozni :)
2011. jún. 4. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!