Tetszik nektek ez a stílus, igy (is) szoktam öltözközdni? Képeket mellékeltem
ez így 1 az 1-ben k.rva gáz
bocsi
az előttem szólok mindent leírtak
és király a headless photo is
fuuuuuuj
az a cipo nagyon nem megy ahoz amit felvettel a kereszt a nyakadba izlestelen, ez a nadrag nem all valami jol
ha neked teccik hord de szerintem nagyon nem illenek ossze ezek
fuu hát nekem nagyon nem jön be... egyáltalán nem nőies, semmi stílusos darab nincs benne. azt a keresztet pedig igazán le lehetne robbantani a nyakadból:DDDD
14L
hát ha ezt stílusnak nevezed..monduk te tudod. úgy ha megnézem a cuccokat külön úgyse teccik egyik se, a segged szar, a keresztet nemtudom miért lett olyan menő hordani (gondolom nem vallásos vagy), a trikó fazonja se jó , kicsit lehetne kivágottabb, színe jó lenne ha barnább lennél, övről ne beszéljük, ami meg mosd divat az nem ilyen hózentróger hanem a vastagabb bőr fémcsattal.
Hát kb enny. Gondolom a válaszomból lejött h mit gondolok: nemtetszik. És ne öltözködj így mert kinevetnek. 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!