Ebben illik színházba menni? (kép lent)
Figyelt kérdés
osztálykirándulás keretében megyünk. de nem csak színházba megyünk ezért szeretném kényelmesen érezni magam.(inkább sportos típus vagyok.)
mivel nem esti előadásra megyünk ezért erre gondoltam:
vagy a farmer "nem illő" ? :)
2011. máj. 31. 18:41
1/7 anonim válasza:
A farmer nem pont színházba való. Mindenki csinosan lesz felöltözve, kellemetlenül fogod magad érezni! Ha farmerba szeretnél menni akkor vegyél fel feketét.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. azt hiszem megfogadom a tanácsod :)
2011. máj. 31. 18:59
3/7 anonim válasza:
Hidd el, jobban jársz. :) Én is egyszer úgy gondoltam, hogy nem probléma ha farmerban megyek. Csak én voltam olyan csöves, hogy abba mentem el. Nagyon ciki volt!!! :)
4/7 anonim válasza:
nem illik farmerba menni. inkább egy szoknyát vagy egy csinosabb, elegánsabb gatyát vegyél fel.
5/7 anonim válasza:
Szerintem csinos leszel,csal fekete farmerba mennyél:)
6/7 anonim válasza:
szerintem meg így is jó. főleg, hogy osztálykiránduláson mentek. nekem tetszik ez a ruha
7/7 anonim válasza:
ez csini, 1 discoba!!! színházba illik azért elegánsan menni.egy sötét nadrág +lapos talpú cipő(abba tudsz egész nap mászkálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!