Milyen fazonú bikini, ami hasonló testalkaton jól állna?
Figyelt kérdés
Ehhez hasonlón.
(A kérdésre szeretnék választ. A "nem tudom, de szerintem inkább..." kezdetű válaszokat megspórolhatjátok. Köszi!)
2011. máj. 30. 22:31
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Semmiképpen ne rövidnadrágos legyen az alsó, mert az optikailag szélesít. Sima egyszínű legyen a bugyi. A felső meg legyen valami színes mintás, ami kiemeli a szép formáid, de olyan fazon ami jól tartja a cicit és kényelmes.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Mindenképp kétrészesben gondolkodom, csak igazából engem az zavar, hogy szinte mindenhol csak ilyen spagettipántos felsők vannak, az meg nem igazán tart...
Ilyesmi tetszene (vastagpántos háromszög felső franciaalsóval) [link]
Ezt neten láttam valamikor, de boltban ilyen párosításban még soha nem találkoztam vele:-(
2011. máj. 31. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!